Vandiencashmere Classic en Midsize style

De Vandiencashmere shawls passen eigenlijk bij iedereen die van cashmere houdt. Van sporty chic tot classy elegant. Zo kan je de cashmere classic shawl prachtig dragen in de winter, over je ski-jack met bijpassende handschoenen en muts (binnenkort te verkrijgen) voor een heerlijke winterse wandeling in de sneeuw. Maar je kan ‘m net zo goed omslaan als je naar de opera gaat, over je chique galajurk!

Na het succes van de grote Classic en de Summer-style shawls –220-100cm-  hebben we in dezelfde kwaliteit (30% cashmere – 70% merino wol) ook shawls in een maatje kleiner, de Midsize shawls. Deze zijn 180/70 cm. Een klassiek shawl formaat waar je verschillende kanten mee uit kan. Zo kun je ‘m als gewone shawl dragen maar tevens als stola. Door de geribde afwerking aan alle zijden valt ‘ie prachtig, ook op je rug. Heerlijk als je thuis of op kantoor aan het werk bent en het net even te fris wordt (onder die airco). Lekker warm en zacht om je schouders en in je nek. Bovendien zie je er fantastisch mee uit, want wat is er classier dan cashmere van zo’n goede kwaliteit!!

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.