Voorbereidingen voor Kerst

De dagen worden korter en kouder (en natter), in de bomen hangen steeds meer lichtjes en in huis branden steeds vaker kaarsjes! Familie en vrienden melden zich, vieren we dit jaar Kerst bij ons, bij jullie of huren we met z’n allen een lekker luxe chalet in de Alpen.Op kantoor rond je de laatste zaken voor dit jaar af en ondertussen ben je in je hoofd bezig met de tafelschikking van het kerstdiner.Hoe je Kerst ook gaat vieren, voorafgaand ben je al bezig met de eerste voorbereidingen, de lijstjes met recepten, boodschappen en de kadootjes.

Het einde van het jaar ís dan ook een perfect moment even stil te staan en terug te blikken.  En natuurlijk om iemand te bedanken voor zijn of haar plek in je leven. Die paar dagen samen met met je naasten, geven je een boost om een in het komende  jaar weer mooie nieuwe herinneringen te maken. Precies om die reden is Kerst zo’n perfect moment om iemand een kadootje te geven. Een warme herinnering aan een lief gebaar.

Een cashmere shawl dan past perfect bij deze gedachte. Het is duurzaam, warm en zacht.

Speciaal voor Kerst heeft Vandiencashmere mooie warme kleuren, 100% cashmere shawls.
Zo hebben we in Midsize (180/70cm- 100% cashmere) nu camel en ivory.
In de Royal (220/100cm, 100% cashmere) hebben we koningsblauw en groen.

Prachtige, classy kleuren die je het hele jaar door kan dragen en waar je blij van wordt, iedere keer weer!!

Happy Holidays!

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.