Veel gestelde vragen

Retour – Kan ik mijn bestelling retourneren?

Ja, alles wat je bij Vandien bestelt valt onder de Wet koop op Afstand en mag je binnen 7 werkdagen na ontvangst gratis terugsturen. Dat kan zonder opgaaf van reden en mits de shawl, voorzien van alle originele labels, in ongeschonden staat is. Echter, na 7 werkdagen is de koop onherroepelijk gesloten.

Wanneer kan ik mijn aankoopbedrag retour verwachten?

Wij storten het aankoopbedrag zo snel mogelijk terug na ontvangst van de shawl, uiterlijk binnen 30 dagen. Je ontvangt het geld terug op de rekening waarvan je de betaling gedaan hebt.

Moet ik betalen voor mijn retourzending?

Een bestelling retour zenden kost niets. Dat kan zonder opgaaf van reden en mits de shawl, voorzien van alle originele labels, in ongeschonden staat is. Je kunt de shawl in een pakketje verzenden. Wij vergoeden de verzendkosten.

Kan ik de zending op een ander adres laten bezorgen?

Ja, dat kan. Je kan een alternatief afleveradres opgeven bij bestelling. Bijvoorbeeld je werkadres of familie of vrienden. Dan leveren wij de bestelling daar af.

Bestelling annuleren

We leveren in principe binnen 4 werkdagen. Het annuleren van een bestelling is daardoor niet mogelijk. Maar dankzij de Wet Koop op Afstand kan je je bestelling altijd binnen 7 dagen na ontvangst terugsturen, zonder opgaaf van reden.

Privacy

Vandiencashmere neemt de privacy van haar klanten en bezoekers van de website serieus. Je persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en wij dragen zorg voor een veilige winkel- en betaalomgeving.